M-am întors aici și de azi o să ies să mă plimb zilnic

M-am întors aici după exact doi ani, timp în care am mai crescut, am muncit până la epuizare, am construit, am privit cum se dărâmă, m-am mai pierdut un pic de miezul meu, m-am regăsit, m-am pierdut iar și regăsit din nou, dar cel mai important, am învățat una-alta.

Articolul ăsta nu e neapărat de come back. Articolul ăsta e mai degrabă de recunoștință. Recunoștință pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce am.

Fix acum două săptămâni, am primit o palmă peste față de la doamna veatză, cum îmi place mie să-i zic. Mergeam cu bicicleta pe  bulevard și la o intersecție de pe Traian m-a lovit o mașină, din partea stângă. Urmează o postare în viitorul apropiat despre ce tre’ să faci în România în astfel de cazuri, dar momentan mă axez pe partea pozitivă a experienței, mai ales că e încă în proces toată treaba. Cert e că era să mor un pic și m-a zgâlțâit puțin conștiința post șoc. Dar e ok, am scăpat doar cu bicla zob pe față și un picior în ghips.

Revenind la recunoștință, sunt super recunoscătoare că nu a fost mai rău de atât și că voi putea merge fără probleme în curând! De astăzi am reînceput să ies din casă în sfârșit, așa că mi-am propus să nu fie zi în care să nu mă ridic de pe scaun că „am treabă” și-am să-mi mișc fundul să mă plimb pe toate străduțele orașului ăstuia frumos și plin cu de toate, exact ca o șaorma de pui, de-mi place mie. Am să-mi iau și aparatul foto cu mine, deci dacă aveți recomandări de străduțe care au ceva aparte, le aștept cu drag.

Site-ul nu’i încă gata, dar nici cu asta nu mă mai stresez. Am tot amânat să mă ocup timp de un an jumătate, iar acum îi dau drumul așa cum m-am priceput eu să mi-l fac. Prietenii mei de la google și youtube m-au ajutat enorm pe această parte și vi-i recomand și vouă cu căldură.

În rest, merry păștiuț pentru toată lumea de la mine și de la Pufi 🙂 bucurați-vă de ce aveți!

ruxandradiana.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *